Csoko-Láda Blog

A Csoko-Láda Újdonságai – Selymes Tejcsokoládék

csokoladamilk1

Kedves Látogatóink!

 Számos izgalmasabbnál izgalmasabb tervvel indulunk 
a 2015-ös évkörnek, azonban szerencsére elmondhatjuk 
az előző esztendőről, hogy 2014 a fejlesztések éve volt a Csoko-Ládában.

csokoladamilk2 
Útjára bocsátottuk többek közt saját  táblás csokoládéinkat,
melyek közül most a neutrális tejcsokoládét,
illetve a legnépszerűbb ízesített verziónkat mutatjuk be.  

csokoladamilk3

 Mit is érdemes tudnunk a tejcsokoládéról?
Először is, a csokoládék best-sellere, ebből a 
fajtából adnak el a legtöbbet a világon. 
Kérdezzünk csak körbe családi, baráti körben, 
szinte biztos, hogy nem lesz olyan, aki ne szeretné
puha édességét, tejes selymességét, ismerős zamatát. 

csokoladamilk4

Tejcsokoládénak azokat a csokoládékat nevezzük, 
melyeknek a kakaó szárazanyag tartalma 25-35 % között van.
A mi tejcsokoládénk 40%-nyit tartalmaz, így igen jó minőségűnek számít.
A másik fontos dolog, hogy valódi kakaóvaj van benne.

csokoladamilk5 
Kiemelt célkitűzésünk volt saját táblás csokoládéink
formájának, csomagolásának megtervezésekor,
hogy a külalak tükrözze a minőséget, ezért
egy nagyon elegáns, diagonál sávozással díszített, kecsesen
vékony, így szemet gyönyörködtetően nagy felületű
édességet kóstolhatunk, ajándékozhatunk. 

csokoladamilk6

 A táblák a fényes-matt fényjátékú papírdobozon belül
vékony fóliatasakban rejtőznek, mely óvja a csokoládé
és az azt ízesítő gyümölcsök, magvak varázslatos aromáját.
Szeretnénk is ajánlani, hogy kibontásakor először
az illatával ismerkedjenek, teljesebbé teszi a kóstolás élményét. 

csokoladamilk7

Most, a -reményeink szerint tél végi – időszakban 
különösen vágyunk a nyár csókjaira, az élénk, 
színes, illatos nyári gyümölcsökre, így vásárlóink 
egyik kedvencét, az epres szórással dúsított tejcsokoládét
ajánljuk azoknak, akik szeretik a harmonikus,
egymást erősítő ízeket. 

csokoladamilk8

Míg általában aszalt gyümölcsökkel szórt és töltött
csokoládékkal  találkozhatunk, ez a tábla abban is
különleges, hogy liofilizált eper díszíti.
A liofilizálás, vagyis  fagyasztva szárítás ugyanis
jobban megőrzi a gyümölcs szín- és illatanyagát,
mint a melegben való aszalás.

csokoladamilk9

Szeretettel ajánljuk hát új ízeinket, csokoládétábláinkat – 
látogassanak el hozzánk a Csoko-Ládába, 
legyen közös élményünk az első kóstolás! 

csokoladamilk10

Kérése, kérdése lenne?

Keressen minket bizalommal!

info@csokolada.hu

Bloggal kapcsolatos kérdésekben:

csokoladablog@gmail.com

Fotók:
Erdei Adina

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!