A Csoko-Láda Újdonságai – Selymes Tejcsokoládék

Kedves Látogatóink!

 Számos izgalmasabbnál izgalmasabb tervvel indulunk 

a 2015-ös évkörnek, azonban szerencsére elmondhatjuk 

az előző esztendőről, hogy 2014 a fejlesztések éve volt a Csoko-Ládában.

 

Útjára bocsátottuk többek közt saját  táblás csokoládéinkat,

melyek közül most a neutrális tejcsokoládét,

illetve a legnépszerűbb ízesített verziónkat mutatjuk be.  

 Mit is érdemes tudnunk a tejcsokoládéról?

Először is, a csokoládék best-sellere, ebből a 

fajtából adnak el a legtöbbet a világon. 

Kérdezzünk csak körbe családi, baráti körben, 

szinte biztos, hogy nem lesz olyan, aki ne szeretné

puha édességét, tejes selymességét, ismerős zamatát. 

Tejcsokoládénak azokat a csokoládékat nevezzük, 

melyeknek a kakaó szárazanyag tartalma 25-35 % között van.

A mi tejcsokoládénk 40%-nyit tartalmaz, így igen jó minőségűnek számít.

A másik fontos dolog, hogy valódi kakaóvaj van benne.

 

Kiemelt célkitűzésünk volt saját táblás csokoládéink

formájának, csomagolásának megtervezésekor,

hogy a külalak tükrözze a minőséget, ezért

egy nagyon elegáns, diagonál sávozással díszített, kecsesen

vékony, így szemet gyönyörködtetően nagy felületű

édességet kóstolhatunk, ajándékozhatunk. 

 A táblák a fényes-matt fényjátékú papírdobozon belül

vékony fóliatasakban rejtőznek, mely óvja a csokoládé

és az azt ízesítő gyümölcsök, magvak varázslatos aromáját.

Szeretnénk is ajánlani, hogy kibontásakor először

az illatával ismerkedjenek, teljesebbé teszi a kóstolás élményét. 

Most, a -reményeink szerint tél végi – időszakban 

különösen vágyunk a nyár csókjaira, az élénk, 

színes, illatos nyári gyümölcsökre, így vásárlóink 

egyik kedvencét, az epres szórással dúsított tejcsokoládét

ajánljuk azoknak, akik szeretik a harmonikus,

egymást erősítő ízeket. 

Míg általában aszalt gyümölcsökkel szórt és töltött

csokoládékkal  találkozhatunk, ez a tábla abban is

különleges, hogy liofilizált eper díszíti.

A liofilizálás, vagyis  fagyasztva szárítás ugyanis

jobban megőrzi a gyümölcs szín- és illatanyagát,

mint a melegben való aszalás.

Szeretettel ajánljuk hát új ízeinket, csokoládétábláinkat – 

látogassanak el hozzánk a Csoko-Ládába, 

legyen közös élményünk az első kóstolás! 



Kérése, kérdése lenne?

Keressen minket bizalommal!

info@csokolada.hu

Bloggal kapcsolatos kérdésekben:

csokoladablog@gmail.com

Fotók:

Erdei Adina

Tovább a blogra »